Diensten

Kleuren

Een andere kleur of een opfrissing? We zijn gespecialiseerd in het kleuren van haar. Kom bij ons langs voor kleuringen of highlights.

Maak afspraak

Knippen

Dames en heren kunnen bij ons terecht voor een was- en knipbeurt. We knippen zowel steil als gekruld haar.

Maak afspraak

Stylen

We stylen het haar naar uw wens, bijvoorbeeld voor een belangrijke dag. Dit kan een feestelijk kapsel zijn of een omvorming.

Maak afspraak

Wat kunnen we voor u doen?

Producten

We werken graag zo milieubewust mogelijk en daarom werken we onder andere met de producten van Fuente. Deze producten zijn niet op dieren getest, bevatten ingrediënten van natuurlijke & plantaardige oorsprongen zijn volledig vegan. Tevens zijn de verpakkingsmaterialen ook vrijwel volledig afbreekbaar.

We gebruiken de Tierra kleuringen van Fuente die zacht zijn voor haar en hoofdhuid. Dit komt onder andere omdat er geen ammonia wordt gebruikt. Ook hebben we intensieve maskers die diep in het haar zijn voedingstoffen afgeeft. Daardoor wordt jouw haar weer soepel, veerkrachtig, sterker en geeft een diepe glans.

divider

Heeft u vragen over
uw haar?

Wij helpen u graag! Kom gerust eens langs voor advies. Wij geven een eerlijke mening over wat wel of niet bij u past. Vaak kan een kleine verandering al veel doen. Ook geven we advies over hoe u thuis uw haar in model kunt krijgen en hoe de conditie van het haar optimaal blijft.

arrow